Cu o experienta generoasa in domeniu, infiintata in anul 2006 – Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este apreciata ca fiind o agentie ale carei talente creatoare unice si reputatia remarcabila, au facut din ea un succes in domeniul organizarilor de evenimente.

Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party, alaturi de o echipa de oameni talentati si pasionati in arta frumosului, au creat un brand prin pasiunea lor pentru proiectarea evenimentelor spectaculoase.

Depasind continuu asteptarile, printr-un nivel inalt de inspiratie, imaginatie si inovare, Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este trend setterul in implementarea celor mai recente tendinte de divertisment si design de eveniment, fiind apreciata de foarte multi clienti.

Daca vreti ca evenimentul vostru sa iasa din tipare, daca doriti sa va impresionati invitatii intr-un mod inedit, va invitam sa luati legatura cu noi. Alegeti sa creati amintiri si momente unice intr-un decor cu adevarat special, creat cu pasiune si cu multa dedicare.

Din pasiune pentru evenimente deosebite

12

SPECIALISTI

15

ANI EXPERIENTA

854

CLIENTI MULTUMITI

651

EVENIMENTE REUSITE

01. Experienta

Cu o experienta bogata in domeniul organizarii de evenimente, putem spune ca am trecut printr-o gama larga de experiente inedite, care ne-au ajutat sa crestem si sa ajungem aici.

02. Profesionalism

Indiferent de planurile si dorintele tale, la noi vei gasi intotdeauna personal profesionist, pregatit sa te asculte si sa iti transforme visele in realitate.

03. Dedicare

Suntem o echipa dedicata, unita de acelasi scop comun: cel de a aduce zambete si uimire pe chipurile clientilor nostri si ai invitatilor lor.

04. Calitate

Nu facem niciodata rabat de la calitate, astfel ca materialele folosite sunt durabile, dau o nota in plus de eleganta decorului si asigura reusita petrecerii tale.

Call Now Button