Ce rol are un designer in organizarea nuntii?

BlitzParty.Admin

18 octombrie 2021

Niciun comentariu

Esti genul de persoana care prefera trandafirii sau orhideele? Culorile pale, calde sau cele puternice, ce impresioneaza? Esti adepta unui stil romantic sau preferi unul retro sau chiar mai indraznet? Visezi ca nunta ta sa aiba loc in aer liber sau intr-o locatie eleganta? Sunt multe intrebari la care vrem sa stim raspunsul pentru a iti proiecta nunta perfecta!

Asa cum o nunta este planificata si decorul trebuie sa fie conceptualizat si instalat. Daca vrei ca decorul sa para desprins dintr-un basm, atunci Wedding Designer-ul este cel care iti va propune elementele cele mai potrivite pentru locatia aleasa si te va ajuta sa iei decizii in acest sens, dupa momentul in care ai spus „DA” din toata inima!

In timp ce un Wedding Planner coordoneaza organizarea nuntii in cele mai mici detalii, Wedding Designer-ul  este as in proiectarea estetica a unei nunti. Un designer de nunta creaza elementele de decor de la zero, pornind de la dorintele si ideile mirilor. Fiecare pereche de miri este diferita, fiecare nunta este unica, iar el ia totul ca pe o provocare si proiecteaza recuzita perfecta. El te va ajuta sa iei toate deciziile ce includ culorile, invitatiile si marturiile, designul floral, iluminatul, mobilierul sau selectia de tacamuri si vesela.

Ce face un Wedding Designer?

Impreuna cu echipa sa, un Wedding Designer va crea toate elementele vizuale si se va asigura ca nunta ta are acel factor wow care va incanta fiecare invitat. Pe scurt:

  • va ajuta sa selectati un concept general pentru nunta bazat pe personalitatea voastra, pe ceea ce va place, pe ideile la care va ganditi si pe bugetul alocat
  • dupa consultatie, va ofera mai multe variante de concepte pentru ca voi sa o alegeti pe cea care va place cel mai mult
  • odata ales conceptul, designerul de nunta va va arata mostre de materiale si elemente de decor si va lucra la realizarea unor modele pe care sa le aprobati
  • va va ajuta sa selectati designul pentru mese si meniul care sa se potriveasca cu tema nuntii
  • va propune idei pentru buchetul miresei si va crea aranjamente florale uimitoare pentru intreaga locatie (mese, culoarul de primire al invitatilor etc.)
  • propune elementele de iluminat potrivite pentru a crea o ambianta uimitoare
  • in ziua nuntii va instala toate elementele de decor si se va asigura ca totul este perfect aranjat
  • si, nu in ultimul rand, va fi alaturi de voi, va va oferi sfaturi si solutii

Wedding Designerii Blitz Party

Wedding Designerii nostri exceleaza la prezentarea vizuala si transforma fiecare locatie de nunta intr-un spatiu wow. Aceste minti creative aduc la viata povestea voastra si creaza din ideile pe care le aveti, o realitate. Daca, spre exemplu, visati la o nunta cu inspiratii vintage si vreti candelabre, noi vom transforma aceasta idee intr-o prezentare de impact. Luam totul ca pe o provocare, o distractie ce va reflecta personalitatea si rafinamentul vostru.

Call Now Button